hola@katacreus.com

Sortides en Catamarà de vela desde Llançà.
Mar d’Amunt- Nord del Parc Natural del Cap de Creus.

Viu el Cap de Creus en una experiència única.

LES RUTES

Proposem 2 durades diferentes per gaudir d’aquesta Mar d’Amunt.

1à Recomenable la sortida de tot el dia , de 10 a 17 h.
Aquesta ruta de migdia et convida a gaudir d’una navegació a vela en harmonia amb l’entorn natural del Cap de Creus. La travesia continua amb la descoberta de la costa agreste, illes i cales amagades, tot resseguint els impressionants penyasegats. Després d’ancorar en una cala idíl·lica, podràs banyar-te i prendre el sol, mentre degustes un aperitiu i gaudeixes d’un vi de proximitat. La jornada finalitza amb una plàcida navegació de tornada al Port de Llançà.

2à Interesant la sortida de 1/2 dia ( 4 h. ), de 10:00 a 14:00 ó de 16:00 a 20:00 .
Aquesta ruta de migdia et permetrà explorar el Cap de Creus amb menys temps, sortides de 10:00 a 14:00 o de 16 a 20:00. Ideal per combinar amb un dinar o sopar amb família i amics. Durant la sortida, gaudiràs d’una navegació a vela, visitant cales, illes i penya-segats emblemàtics de la zona. Hi haurà temps per a un refrescant bany i un aperitiu, abans de tornar al Port de Llançà, on podràs continuar gaudint de l’encant del poble en bona companyia.

 3à Compartim sortida al Cap de Creus: Escapada de migdia

Vela, costa i bany amb aperitiu.

Gaudeix de la llibertat del mar. Les nostres sortides en catamarà us ofereixen experiències exclusives, en companyia d’altres viatgers. Navega a vela, descobreix cales, penya-segats imponents i paisatges de somni, fondejant per poder prendre un bany refrescant i un aperitiu. Explora el Parc Natural del Cap de Creus en companyia de guies experts i patrons professionals. Podràs fer la sortida de matí (10:00 a 14:00) o de tarda (16:00 a 20:00). Cada moment amb KATACREUS és únic i personalitzat. Viatja amb nosaltres i emporta’t records eterns de la teva visita al Parc Natural del Cap de Creus.

Et puc ajudar?