hola@katacreus.com

Sortides en Catamarà de vela desde Llançà.
Mar d’Amunt- Nord del Parc Natural del Cap de Creus.

Katacreus

La història de KATACREUS comença amb el somni d’en Miquel, un apassionat del mar que, després de 32 anys dirigint un prestigiós centre de submarinisme i organitzant sortides en vaixell pel Cap de Creus, va decidir crear una experiència única i exclusiva per als amants de la mar.

Durant les seves tres dècades en el món del submarinisme, en Miquel va adquirir un profund coneixement de la zona i els seus racons més amagats, establint una estreta connexió amb la natura i la vida marina que envolta el Cap de Creus. Aquesta passió i experiència formen l’essència de KATACREUS.

KATACREUS neix de la visió d’en Miquel de compartir la magnificència del Cap de Creus amb aquells que cerquen una experiència inoblidable, personalitzada i distintiva.

Amb KATACREUS, en Miquel fusiona el seu amor pel mar, el submarinisme i la navegació amb la seva experiència en l’organització d’excursions per a grups, per proporcionar als seus clients una aventura que combina confort, descoberta i singularitat.

Sota la direcció i inspiració d’en Miquel, l’equip de KATACREUS es dedica a oferir un servei excepcional, assegurant que cada client gaudeixi d’una experiència única que reflecteix l’esperit del Cap de Creus i la devoció d’en Miquel pel mar.

Et puc ajudar?